Юджiка льодяники Юджiка льодяники

Юджiка льодяники

OVERVIEW
Юджiка льодяники

Юджiка льодяники створені на основі 5 натуральних екстрактів лікарських трав: евкаліптол, імбир, ментол, коричник та шпороцветнік. Юджiка льодяники сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів при станах, що супроводжуються подразненням горла, дратівливому кашлі, у т.ч. кашлі у курців та кашлю спричиненому механічними подразненнями (вдихання пилу, диму, тощо), при сильному навантаженню на голосові зв'язки у вчителів та лекторів), при відчутті сухості у горлі та під час поширення простудних захворювань.

Composition

кожний льодяник містить:

  • ментол (Mentholum) – 7,0 мг
  • коричник китайський (Cinnamonum cassia) – 1,0 мг
  • евкаліптол (Cineol) – 0,6 мг
  • ефірну олію імбиру (Oleum Zingiber Officinale) – 0,6 мг
  • ефірну олію шпороцветніка ароматного (Oleum Coleus aromaticus) – 0,5 мг
Юджiка льодяники
Indications

Натуральні ефірні екстракти, що поєднані у льодяниках "Юджіка", природньо турбуються про здоров'я Вашого горла та ротової порожнини.

Льодяники доповнюють щоденний раціон біологічно-активними речовинами, які підтримують нормальний функціональний стан горла і сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів при станах, що супроводжуються подразненням горла, дратівливому кашлі, у т. ч. кашлю у курців та кашлю, спричиненого механічним подразненням (вдихання пилу, диму, тощо); при сильному навантаженні на голосові зв’язки (у вчителів, лекторів); при відчутті сухості у роті в приміщеннях із низкою вологістю та під час поширення простудних захворювань.

Юджiка льодяники
Dose

Дорослим по 1 льодянику до 8 разів на день, повільно розсмоктуючи в ротовій порожнині. Тривалість курсу споживання від 7 до 14 днів, або за рекомендацією лікаря.

Юджiка льодяники
Side Effects

Застереження при споживанні: підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, алергія на рослини, що входять до складу продукту. Не вживати вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю. У зв’язку з недостатністю досвіду не рекомендується вживати дітям до 12 років. Льодяники смоктальні «Юджіка» містять цукрозу, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет, а також тим, хто дотримується низькокалорійної дієти.

Цей продукт не замінює різноманітне, збалансоване харчування.

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Не вживайте після закінчення терміну зберігання, зазначеного на упаковці.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Юджiка льодяники

Підпишіться на наш блог

Введіть вашу e-mail адресу, щоб підписатися на наш блог і отримувати нову інформацію