Гофен 200 Гофен 200

Гофен 200

OVERVIEW
Гофен 200

Гофен 200 з технологією ClearСap спеціально розроблений для швидкого, ефективного та цілеспрямованого полегшення болю та зниження температури тіла при гарячці. Він містить рідкий ібупрофен, який швидко всмоктується у кров і блокує виділення хімічних речовин, які викликають гарячку та біль. Це допомогає вам швидко відчути себе краще. Гофен 200 можна застосовувати у дітей вагою від 20 кг. Гофен 200 рекомендується застосовувати для симптоматичного лікування головного, зубного та періодичного менструального болю. Гофен 400 - це гордість компанії Mega We Care. Він розроблений у лабораторіях світового рівню, та має сертифікати підтвердження якості Австралії, Німеччини і Європейського Союзу.

Composition

діюча речовина: ібупрофен

  • 1 капсула м’яка містить ібупрофену 200 мг
  • допоміжні речовини: поліетиленгліколь 600, калію гідроксид, вода очищена
  • желатинова капсула: желатин, сорбіту розчин, що не кристалізується (Е 420), вода очищена.
Гофен 200
Indications

Симптоматичне лікування головного, зубного та періодичного менструального болю.

Гарячка та біль у м’язах при застуді.

Гофен 200
Dose

Дорослим та дітям з масою тіла ≥ 40 кг.

Рекомендована початкова доза становить 1‒2 капсули, потім, при необхідності, по 1‒2 капсули (200‒400 мг ібупрофену) кожні 4‒6 годин. Не застосовувати більше 6 капсул (1200 мг) протягом 24 годин.

Діти з масою тіла ≤ 39 кг.

Застосування препарату можливе дітям з масою тіла не менше 20 кг. Максимальна добова доза ібупрофену становить 20‒30 мг на кілограм маси тіла, розділена на 3‒4 прийоми з інтервалом прийому 6‒8 годин. Не перевищувати максимально допустиму добову дозу.

Дітям з масою тіла 20‒29 кг: рекомендована початкова доза – 1 капсула (еквівалентно 200 мг ібупрофену). Максимальна добова доза становить 3 капсули (еквівалентно 600 мг ібупрофену).

Дітям з масою тіла від 30 до 39 кг: рекомендована початкова доза – 1 капсула (еквівалентно 200 мг ібупрофену). Максимальна добова доза становить 4 капсули (еквівалентно 800 мг ібупрофену).

Капсули, як правило, приймати під час вживання їжі, не розжовуючи, запиваючи водою.

Особи літнього віку не потребують спеціального підбору дози.

Якщо симптоми захворювання зберігаються більше 3 днів, а при застосуванні для полегшення болю більше 4-х днів, необхідно звернутися до лікаря для уточнення діагнозу та коригування схеми лікування. Небажані ефекти можна мінімізувати шляхом застосування найнижчої ефективної дози протягом найкоротшого періоду часу, необхідного для контролю симптомів.

Гофен 200
Side Effects

Зазначені нижче побічні реакції спостерігалися під час короткотривалого застосування доз ібупрофену, що не перевищували 1200 мг на добу. При лікуванні хронічних захворювань, при тривалому застосуванні можуть виникати додаткові побічні ефекти.

Побічні реакції, що виникали при застосуванні ібупрофену, наводяться за системами органів та частотою їх прояву.

Частота побічних реакцій визначається таким чином: дуже часто (≥ 1/10), часто (від ≥ 1/100 до < 1/10), нечасто (від ≥ 1/1000 до < 1/100), рідко (від ≥ 1/10 000 до < 1/1000), дуже рідко (< 1/10 000) та частота невідома (не можна оцінити з огляду на наявні дані).

У межах кожної групи частоти побічні реакції наводяться у порядку зниження ступеня тяжкості.

Найчастіші побічні реакції є шлунково-кишковими за своєю природою і здебільшого залежать від дози, зокрема ризик виникнення шлунково-кишкової кровотечі, який залежить від дози та тривалості лікування. Побічні реакції спостерігаються рідше, якщо максимальна добова доза не перевищує 1200 мг.

Дані клінічних досліджень свідчать про те, що застосування ібупрофену, особливо у високих дозах по 2400 мг на добу, може бути пов’язаним з дещо підвищеним ризиком артеріальних тромботичних ускладнень (таких як, інфаркт міокарда або інсульт).

З боку системи крові та лімфатичної системи. Дуже рідко: порушення кровотворення (анемія, лейкопенія, тромбоцитопенія, панцитопенія, агранулоцитоз). Першими ознаками є пропасниця, біль у горлі, поверхневі виразки в ротовій порожнині, грипоподібні симптоми, тяжка форма виснаження, нез’ясована кровотеча та синці.

З боку імунної системи. Рідко: реакції гіперчутливості, що включають кропив’янку та свербіж; дуже рідко: тяжкі реакції гіперчутливості, симптоми яких можуть включати набряк обличчя, язика та гортані, задишку, тахікардію, артеріальну гіпотензію, анафілактичні реакції, ангіоневротичний набряк або тяжкий шок; частота невідома: реактивність дихальних шляхів, включаючи бронхіальну астму, загострення астми, бронхоспазм.

З боку нервової системи. Нечасто: головний біль; дуже рідко: асептичний менінгіт, окремі симптоми якого (ригідність потиличних м’язів, головний біль, нудота, блювання, пропасниця або дезорієнтація) можуть виникати у пацієнтів з існуючими аутоімунними захворюваннями, такими як системний червоний вовчак, змішане захворювання сполучної тканини; частота невідома: запаморочення, парестезії, сонливість.

З боку серцевої системи. Частота невідома: серцева недостатність, набряк.

З боку судинної системи. Частота невідома: артеріальна гіпертензія.

З боку травного тракту. Нечасто: біль у животі, нудота та диспепсія; рідко: діарея, метеоризм, запор та блювання; дуже рідко: виразкова хвороба, перфорації або шлунково-кишкові кровотечі, мелена, криваве блювання, іноді летальні (особливо у пацієнтів літнього віку), виразковий стоматит, гастрит; частота невідома: загострення коліту та хвороби Крона.

З боку печінки. Дуже рідко: порушення функції печінки.

З боку шкіри та підшкірної клітковини. Рідко: різні висипання на шкірі; дуже рідко: можуть виникати тяжкі форми шкірних реакцій, таких як бульозні реакції, включаючи синдром Стівенса-Джонсона, мультиформну еритему і токсичний епідермальний некроліз.

З боку нирок та сечовидільної системи. Дуже рідко: гостре порушення функції нирок, папілонекроз, особливо при тривалому застосуванні, пов’язаний з підвищенням рівня сечовини у сироватці крові, та набряк.

Лабораторні дослідження. Дуже рідко: зниження рівня гемоглобіну.

Гофен 200

Підпишіться на наш блог

Введіть вашу e-mail адресу, щоб підписатися на наш блог і отримувати нову інформацію