• Із турботою про печінку.

    Із турботою про печінку.
    Health
    09-Jun-2023

    Печінка – це фільтр в організмі людини, який очищає його від шкідливих речовин, як іноді кажуть вчені. Як відомо, неправильне харчування, стрес і вживання певних ліків завдають удару по печінці. Якщо фільтр "забитий токсинами", він не може правильно виконувати свою функцію, і організм хворіє. Хвора печінка призводить до порушення обмінних процесів, а потім вже починається ланцюговий ефект: за проблемами із шлунково-кишковим трактом можуть виникати негаразди у роботі щитовидної залози, страждають серце та судини, з’являється зайва вага. Найбільш загрозливим є те, що шкода, яку печінка здатна викликати своєю недугою довгий час практично не відчувається. Це можна пояснюється тим, що печінка, як така, не болить.

    Якщо запитати у лікаря: "Як конкретно болить печінка?" у відповідь пролунає: «Ніяк. Може боліти капсула, у якій знаходиться печінка». Ми відчуваємо біль там, де є нервові закінчення, що відповідають за сприйняття болі. В печінці такі нервові закінчення знаходяться лише в капсулі, і саме тому печінка болить у тому випадку, коли її капсула перерастягується, внаслідок збільшення самої печінки у розмірах. А це вже дуже серйозна проблема, яка потребує лікарського втручання і довготривалого лікування.

    Якщо говорити про ранні симптоми проблем із печінкою, то больові нервові закінчення, розташовані в печінковій капсулі, здатні викликати відчуття важкості і болю в правому підребер'ї. Також, проявами хвороби печінки можуть бути такі симптоми як гіркота у роті після прийому жирної їжі та алкоголю, загальне відчуття тяжкості, нудота, проявляються проблеми зі шкірою (шкіра – найбільший орган виведення). Це може говорити про те, що печінка не справляється із навантаженнями, а наш головний фільтр потребує допомоги – очищення.

    Сучасна медицина допомагає вирішувати цю проблему, важливо правильно підібрати препарат. Ліволін – це лікарський препарат з унікальною запатентованою формулою. До його складу входять фосфоліпіди соєвих бобів та спеціально підібраний комплекс вітамінів. Структура фосфоліпідів хімічно схожа із тими,що виробляються людським організмом, але із тією різницею, що вони містять більш високу концентрацію поліненасичених жирних кислот. Додатково у своєму складі, Ліволін форте містить комплекс вітамінів, які потенціюють вироблення власних фосфоліпідів в організмі людини. Включаючись в обмінні процеси, фосфоліпіди захищають клітини печінки від ушкоджень. Завдяки такому впливу, вдається підтримувати регенерацію печінки на досить інтенсивному рівні. І наш самий головний фільтр - печінка знову в строю і бездоганно виконує свої функції. А коли печінка починає працювати правильно, проходять болючі відчуття, зникає важкість в правому підребер'ї, гіркота в роті, а шкіра обличчя знову сяє природним здоровим блиском.

    0

Related Posts

0 Comments

Leave a Comment

Subscribe to Our Blog